Partyfiets

Partyfiets 't Velootje

De Partyfiets is een grote,  trappende bierfiets, (bierkar, café op wielen). Met al je vrienden of heel de familie rond de toog gezellig samen fietsen onder één groot dak.

Het is de oplossing voor een vrijgezellenfeest of een geslaagd uitje met familie, vrienden, collega’s, sportclub, studentenvereniging, noem maar op.

Kenmerken van de fiets:

24 personen: Er zijn in het totaal 22 zitplaatsen (waarvan er 14 kunnen trappen) + 1 chauffeur + iemand achter de tap. Er zijn telkens minimum 14 personen vereist!

Muziek: Een partyfiets zonder muziek is onmogelijk! Daarom is er een cd speler voorzien (CD, USB, MP3) om de meest foute nummers en leukste meezingers af te spelen.  Op die manier hoort men jou van ver afkomen.

Bier van het vat: Op de fiets staat een tapinstallatie zodat een koud pintje verkrijgen kinderspel  wordt. De geïsoleerde kist en koeling zorgen voor de meest frisse pintjes.  (Het afnemen van drank is niet verplicht).

Rolstoel toegankelijk: er kan een rolstoel op de partyfiets geplaatst worden. Op die manier kan iedereen meegenieten van het fietsplezier.

BOB: Uit veiligheids overwegingen bestaat er ook de mogelijkheid om een BOB van ‘t Velootje in te huren. Deze heeft ervaring met het besturen van de fiets. Als iemand van jullie groep zelf wil sturen dient deze de bestuurdersverklaring te ondertekenen. De bestuurdersverklaring vind je hier terug.

Verlichting: De fiets is voorzien van twee voor- en twee achterlichten om veilig rond te fietsen als het donker wordt.

Voor fiets- en springplezier!